vineri, 18 februarie 2011

[Q2] Exista prietenie adevarata?

...Intre o fata si un baiat? [si nu ma refer la iubire. simpla prietenie.] ...Persoana in care ai cea mai mare incredere, care e langa tine atunci cand esti trist, careia ii poti spune orice si care la orice ora este dispusa sa te ajute..dar sa fie de sex diferit.

9 comentarii:

  1. si da si nu... e adevarat ca dintr-o prietenie adevarata si frumoasa se poate realiza o relatie la fel de frumoasa ( dar femeile deobicei spun "stii.. nu esti genu meu" :)) ) dar si nu .. asta cand atat fata cat si baiatul stiu sa puna limite intre ei... tu ce zici ally ? exista sau nu ? ;;)

    RăspundețiȘtergere
  2. @Alex: nu prea ai inteles la ce m`am referit. am modificat putin postul, astept parerea acum :)

    RăspundețiȘtergere
  3. aaaaaaaa :)) ... pai da :-?? de ce nu?

    RăspundețiȘtergere
  4. Asta clar da, exista prietenie adevarata intre o fata si un baiat. Spun asta pentru ca mi s-a intamplat chiar mie :)

    RăspundețiȘtergere
  5. exista, normal. sincer, am pastrat legatura mai mult cu baietii cu care eram prietena (nu iubita) decat cu "prietenele cele mai bune".

    RăspundețiȘtergere
  6. sigur, atata timp cat sunteti la mii de km departare si nu exista decat 1 sansa dintrun milion sa fiti impreuna DA

    RăspundețiȘtergere
  7. Mai hai sa iti zic cum e cu decursu celei mai buni prietenii adevarate dintre un baiat si o fata. Mai intai se cunosc da? Evident unul dintre ei va incerca sa se dea la celalalt. Aici intervine cunoasterea fiecaruia. Apoi vine ceea ce numesc eu, realizarea, adica fiecare realizeaza ca celalalt este exact el numai ca opusu. Si de aici vine finalizarea adica fiecare isi da seama ca e inutil sa stea cu celalalt si ca au cele mai bune sanse sa devina prieteni si asta fac ;)

    Fara sa treci prin pasii astia nu prea cred ca ai avea cum. Intotdeauna va exista o atractie intre doua sexe diferite [ straight evident ]. Asa ca.... asta stiu eu din experienta mea, si am foarte multe prietene foarte bune !

    RăspundețiȘtergere
  8. @Neydamn: Sunt total de acord cu tine. :) Cam asa urma sa scriu in postul "raspuns" pentru intrebarea asta, dar renunt, pentru ca ai punctat tu ce era important.

    RăspundețiȘtergere
  9. Sunt trecuta prin viata, am o varsta... da, exista prietenie adevarata intre un barbat si o femeie, poate cea mai trainica prietenie, pentru ca fiecare are de invatat, unu de la celalalt, ce-si doresc barbatii de la femei si invers... barbatii sunt foarte legati de mamele lor si atunci le este mai usor sa-si descarce sufletul unui femei, sa-i asculte sfaturile si sa-si recunoasca greselile ;)... eu am un astfel de prieten, de multi ani, iar prietenia cu mine l-a facut sa-si revizuiasca comportamentul fata de femei, imi cere intotdeauna un sfat, chiar si atunci cand vrea sa faca un cadou sau, chiar, mancare :)

    RăspundețiȘtergere