sâmbătă, 10 noiembrie 2012

No title

Este ora 2:23 AM. Adica e noapte. Este, cred, a 10-a oara cand pornesc laptop-ul, dupa indelungi incercari de a adormi. Nu pot. Pur si simplu, ma gandesc la tine. Si am ochii plini de lacrimi, daca i-ai vedea.. Nu pot sa imi dau seama ce s`a intamplat in seara asta, de ce au luat lucrurile o astfel de intorsatura neplacuta. Doare. Zau ca doare in draci. Ma doare sufletul. Ma simt pierduta, ravasita, goala (si nu la propriu). As vrea sa te vad, sa te sarut si sa te strang in brate cat pot de tare. Sa simti cat de dor mi-a fost de tine. Te comporti ciudat. Esti mai rece, mai retinut fata de mine. Ti-am lasat vreodata impresia ca nu poti sa vorbesti deschis cu mine, ca nu am rabdarea necesara sa te ascult? Sunt aici. Mereu am fost aici sa te sustin. Si sa te inteleg. Daca nu am reusit de fiecare data, as vrea sa stii ca m-am straduit. Poate ca nu ai fost destul de explicit. Sau poate ca inca nu sunt destul de mare sa pot intelege unele lucruri. Sunt un copil, pana la urma. Si asa m-ai cunoscut, asa m-ai placut. Simt nevoia sa vorbesc cu tine. Sa iti spun tot ce simt, tot ce imi place si ce ma nemultumeste. Am nevoie sa-ti vad ochii caprui ca sa imi pot reveni, am nevoie de o mangaiere ca sa vad ca iti pasa macar putin, am nevoie de un sarut ca sa zbor. Impreuna cu fluturii mei din stomac. Pentru ca da, simt fluturi in stomac de fiecare data cand te vad. Si asta pentru ca sunt indragostita de tine mai rau ca un copil de o bucatica de ciocolata. Nu cred ca nu ai vazut lucrul asta. Sunt aici, ne despart cateva strazi si cateva blocuri. Dar nu sunt langa tine. Te vreau. Zilele trec atat de greu cand nu esti langa mine, iar astazi, singurul lucru pe care mi l-am dorit a fost sa te vad. Dar nu ai vrut sa vii. M-ai lasat sa te astept... De ce? De ce iti place sa ma scoti din minti, sa nu mai stiu de mine?
Stii ceva? Te iubesc! Si deschide bine ochii sa vezi asta, prostutule. Te ador! Iti aduci aminte cand imi spuneai ca este aproape imposibil sa se apropie cineva de mine si sa-mi intre in suflet? Tu ai trecut de imposibilul ala. Ai intrat atat de adanc si ai ocupat un loc atat de mare... Mi`e dor de tine, baby. Ti`am dat inima mea, ai grija de ea! Fii responsabil! Si mai stii ceva?! Esti primul gand cu care ma trezesc dimineata si ultimul cu care adorm seara. Singurul motiv pentu care merita sa lupt si sa fac sacrificii. Traiesc pentru tine, pentru a te face fericit si pt a`ti fi alaturi in clipele frumoase, dar mai ales in cele grele. Si asta stii cel mai bine, ca am fost langa tine in orice situatie. Poate ca apreciezi, sau poate nu...
Mi`e dor sa adorm in bratele tale, cu toate ca a trecut putin timp de cand s`a intamplat ultima data. Mi`e dor sa te sarut, sa te am, sa fiu a ta. Am nevoie de tine mai mult ca oricand!
 Printre lacrimi, te iubesc!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu