joi, 6 octombrie 2011

Facultate

Au trecut doar cateva zile de cand m`am mutat la camin si deja mi`e dor de casa.. Mai am doar o zi, apoi plec. Stau intr`o camera micuta, agitatie, galagie, toata lumea vine, pleaca. Nu`mi place. In general, colegii de grupa sunt ok, profesorii par la fel, deocamdata. O sa am foarte mult de invatat, stiu asta. Dar imi place. Pe parcurs sper sa nu imi schimb parerea.

4 comentarii:

  1. o sa te obisnuiesti si va fi bine! si nu uita, have fun! profita de perioada asta! :*

    RăspundețiȘtergere
  2. Felicitari, Ally!... desi tarziu, dar ma bucur foarte tare ca ai reusit sa intri la facultatea care ti-ai dorit-o. Este o facutate frumoasa, iar alegerea de a sta in camin(daca este votba de caminele UNEFS-ului), este foarte bine. Eu am stat 6 ani in acele camine, chiar daca erau camere micute, unele cu peretii din placaj ( in caminul de fete... probabil s-a mai schimbat cate ceva, eu am terminat facultatea in '96)... o sa te obisnuiesti atat de tare incat iti va parea rau cand vei pleca de-acolo... profesorii sunt intr-adevar ok... am convins pe baiatul unei colege sa dea la kinetoterapie... probabil iti este coleg acum, Sorin Pagila se numeste, un baiat inalt, frumos si bine facut, practica atre martiale... peste doi ani as dori ca si fiul meu sa faca tot kineto, desi el este axat pe educatie fizica :)
    Mult succes!

    RăspundețiȘtergere
  3. @Blue River: multumesc mult. Da, intradevar este o facultate frumoasa. Conditiile in camin sunt foarte bune, acum sunt mixte. Pe Sorin il stiu, este in alta grupa, dar ne intalnim la cursuri. Sper sa ma obijnuiesc mai repede cu viata de camin, desi nu prea imi place agitatia..

    RăspundețiȘtergere